nedeľa 15. apríla 2012

Nail polish

Chcela by som začať tým ,že sa vám chcem(e) poďakovať.. všetkým čo nás sledujete a píšete komentáre ,ani neviete ako nás to stráášne teší ...ste zlaté holky ;) dúfam ,že budeme takto pokračovať aj naďalej a tým lepšie budú aj príspevky:) Dnes vám predstavím moje obľúbené laky:) .. A ešte jedna vec prosím napíšte čo by vás zaujímalo, čo máme ešte pridávať, čo by ste si radi prečítali :) ďakujem(e) vopred.
Moje najobľúbenejšie laky sú asi od Rimmelu ,Essence ,NYC a ešte chcem vyskúsať Catrice lebo majú božské farby! Farby ktoré nosím su viac-menej červená,modrá ale tak mám aj iné odtiene samozrejme.:)
Asi najradšej mám laky od Essence sú skutočne dobré a nízka cena , príjemne farby:) Tu je fotka mojich najobľúbenejších:) Mám aj také len čisto trblietavé, napr. od NYC je to ten najväčší, je to číslo 105 Lights-Camera-Glitter má strieborné malé trblietky a také väčšie a tie majú farbu modrú a fialovú tento lak je super ked ho zladíte s nejakým lakom vyzerá to perfektne. Hoci trbliekavé laky no..ťažko sa to odlakuje, ale je super a cena 1,90 tiež super:) Ďalší taký je aj od essence tiež je super:) .. Ostatné sú už len také obyčajné farebné a čo si zaslúži ešte spomenúť je ten matný lak od Miss sporty ten mám tiež veľmi rada a naozaj zmatňuje. Keď budem mať také nechty určite pofotím.
K lakom môžem pridať aj staroslivosť o ruky je to stálica od Essence ktorú už určite všetci veľmi dobre poznáte a je to tento čokoládovo-malinový krém na ruky:) vonia krásne, rýchlo sa vstrebáva, ruky sú po ňom príjemne hebké a ešte aj super cena no čo viac :)
Príjemný zvyšok nedele prajem D.:)

8 komentárov:

  1. miluju rimmel laky! vlastně celkově rimmel mám moc ráda! :)
    těším se na další recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O Essence krému na ruce už slyším poněkolikáté a jenom samé chvály, tak ho asi sama budu muset vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máte to príma recenze a musím říct, že laky na nehty jsou moje velká vášeň, takže jste se mi strefily do noty ;-). Skvělý tip na péči o ruce, podobných krémíků není nikdy dost! ;-)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jééj holky ďakujemee..Nikol: áno rimmel je super!!:)
    Clare:cena do 2 eur a príjemná vôňa vážne odporúčam,určite vyskúšaj:)
    Vivi: ánoo laky na nechty aj naša veľká vášen ,takže bude určite aj viac takých príspevkov;))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Opičkyyy <3
    Moc vám děkuji za zlatý komentář, jste úžasné :*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten ruzovy a fialovy od essence=lahoda:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne laky:)

    a ten krém mám veľmi rada!:)

    Pozývam ťa na môj blog ;)

    http://petush-book.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť