pondelok 9. apríla 2012

Favourite products

Čautee,ako trávite veľkonočný pondelok? ja som už dostala aj som bola obliatá :D a to najhoršie ešte len príde..:) Dnes vám predstavím obľúbené sprcháče, spreje, telové mlieko :)
Začnem tými sprchovými od Avona..AVON nejako extra nemusím ale tieto sprcháče mi kúpila mama a voňajú úžasne..ten zelený tak jarne cítiť tam ovocie (hruška a tak)..a ten ružový romantický :D ruža a jasmín :) vrelo odporúčam cena neviem ale mama vravela že okolo 2 eur:)
Ďalší sprcháč je od balei WELLNESS DUTCHE (zelený čaj) nemusím mať všetky len také voňavé ..tento sprcháč ma vždy príjemne osvieži keď som unavená dám sa dokopy! cena smiešna okolo 2 eur.. tak isto aj AVON:)
BALEA YOUNG BODYLOTION- telové mlieko Zuckerschnute...je to voňavý zážitok ..Citrón,krém a vanilka. Sladké a natrieš sa a cítiť to ozaj na diaľku..pokožka je jemná a žiarivá.:) cena okolo 2 eur:) tiež odporúčam
BALEA DEOSPRAY- asi najkrajšia vôňa..bez toho aby som sa nastriekala ani nejdem s domu!! svieža, sladká,jarná,príjemná vôňa:) cena tiež okolo 2 eur! Baleu som skúsila prvý krát asi len pred 3 mesiacmi a som vážne spokojná..tá cena je vážne nízka a ja som strašne spokojná..:) prajem príjemný veľkonočný pondelok  a veľa šibačov a vody:) D.

2 komentáre:

  1. Děkuji za milý komentář holky! :)
    Ten prostřední produkt mi strašně nádherně voní..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme nemáš začo! :)Ani nevieš ako si nás týmto komentárom potešila.:) náš prvý oficiálny komentár ;) ďakujeme a áno vonia prekrásne :P

      Odstrániť