piatok 13. apríla 2012

(no momentálne tu ešte musím pripísať, že sa veeeľmi ospravedňujem, že sa v niečom opakujem,ale nevšimla som si, že Deniska dnes už niečo pridala...sme inak "zosynchronizované" čo?:D..a mazať to už nejdem..ked som sa tak snažila :D)...Ahojte:)...No takže dnes je deň narcisov a ja s Deniskou ako veľké dobrovoľníčky, sme sa snažili tiež pomôcť;D...a ešte sme sa samozrejme uliali aj zo školy..čo viac :)(btw ak sa nájdu nejaké zverejniteľné fotky,pridáme)....Som trocha unavená ale kedže je piatok, netreba byť stále zabednený doma:D...tak ideme aspoň na nejaký ten drink do nášho "veľkomesta":D :)
Ale ešte predtým tu napíšem o pár vecičkách, ktoré som si zaobstarala za posledné dni .
1.Dermacol-cleasing face milk (odličovacie pleťové mlieko)
V popise píšu, že je na normálnu až zmiešanú pleť. Dôkladne odstráni nečistoty, make up a odumreté kožné bunky. Panthenol a vitamín E regenerujú pleť a pôsobia protizápalovo.Hypoalergénne.
Môj názor je, že s Dermacolom nikdy nič nepokazíte...teda čo sa týka aspoň mojej pleti. Mám ho krátučko takže neviem, či má nejaké zázračné učinky, ale svoju hlavnú funkciu- odlíčiť, splňa na jednotku. Po nanesení mám pocit, že tvár troška štípe, ale nie je to nič hrozné.:), nezačervenajú sa tiež niektoré miesta na tvári, čo sa mi pri iných krémoch stávalo. S výrobkom som spokojná a keby sa niečo zmenilo, rada upozorním.:)Cena bude max.do 4 eur.
2.Catrice-lak na nechty
Je taký tmavomodrý(tmavotyrykysovomodry?!:D), veľmi rada by som vám odfotila ten presný odtieň aj na nechtoch, ale bohužiaľ sa mi to akosi nepodarilo.:(..robí to všelijaké odlesky atd. Lak má však rovnakú farbu ako vo fľaštičke a v drogérii je pri týchto lakoch aj vzorkovník nechtov, ktorý vám uľahčí výber.:) Aplikácia bezproblémová, konzistencia super. Určite si ešte musím pár lakov od tejto značky zaobstarať.:) Cena asi 2,60eura.
Toto nie sú všetky výrobky, čo ma v posledných dňoch urobili šťastnou:D, ale pridám postupne aj ďalšie.:)
Zatiaľ sa majte krásne, pekný zvyšok dňa a nech sa vám nič zlé nestane, ked už mame ten piatok"trinásteho"...ale práve naopak.:)

1 komentár: