piatok 4. januára 2013

Vojna šampónov (Ktorý je naj)

Ahojte,kedže dlho neboli žiadne recenzie ani nič zaujímavé (myslím) a dala som si do nového roku predsavzatie že mi stúpnu followeri a články budu lepšie pustím sa do toho :)..Dnes to bude o šampónoch. Určite ste všetky vystriedali xxx šampónov( či už lacné,drahé,na objem,na farbené vlasy a mohla by som pokračovať do nekonečna...) Ja som mala šampóny už asi všetky od šampóna od kaderníčky po ten najlacnejší :) A veru v tomto neplatí za málo peňazí málo muziky..Teraz tie šampóny su všetky chemické,obsahujú veľa silikónov .. a čo očakávať od šampónu? Ja očakávam len to aby boli vlasy dokonale čisté,vzdušné :)
Mám teraz doma veľa druhov šampónov tak vám ich aspoň trocha predstavím i keď si myslím,že ich všetci dobre poznáte :))

Tak tu ich máme..:)
Začnem:
GLISS KUR HAIR REPAIR- šampón na suché a poškodené vlasy

Total repair s 19 aktívnymi zložkami poskytuje vlasom hĺbkovú regeneráciu pre hebkosť,lesk a zníženie lámavosti vlasov.
Môj názor: Gliss kur šampóny mám celkom rada i keď mám pravdu povedať..žeby vám to pomohlo pri poškodených vlasoch? to určite nie..na to pomôžu len nožničky:) Pre mňa je to obyčajný šampón..Nepatrí medzi obľúbencov:) Ale vonia príjemne..:)

ELSEVE Nutri-gloss Crystal -šampón pre normálne až jemné vlasy,bez lesku.

Môžem potvrdiť!! Šampón bez silikónov,obohatený o proteíny,ktoré vyživujú vlasové vlákno bez zaťaženia.
Výsledok: KRIŠTÁĽOVÝ LESK, NEUVERITEĽNÁ HEBKOSŤ
Môj názor : Po umytí sú vlasy maximálne hebké,voňavé a trblietajú sa teda riadne. Kočky,ktoré máte vlasy bez lesku..chodte si pre tento šampón a uvidíte :) Som s ním spokojná.Nerobí ani lupiny :)

PALMOLIVE NATURALS- šampón proti lupinám.

Palmolive anti-dandruff je obohatený o výťažky z divokej mäty a morských minerálov pomáha odstrániť  svrbenie pokožky a lupiny.
Môj názor:  Kúpila si ho mamina,pretože sem tám má problém s lupinami.:) No vôbec nepomohol..Ja som si ho dala pár krát a mala som lupiny ako nikdy :D Asi som to nemala robiť :) no neviem to posúdiť ale u nás doma teda žiadna výhra.  Ak hľadáte niečo proti lupinám,tento šampón asi nie je vhodný.

ŽIHĽAVOVÝ ŠAMPÓN  - šampón so žihľavovým extraktom.

Šampón na výživu vlasových korienkov. Dobre všetci určite poznáte tento šampón a myslím,že ním nikdy nič nepokazíte. Žiadne lupiny,vlasy sú skvelo umyté a čisté. Nemám čo viac k tomu dodať.:)

A teraz favoriti :


OBYČAJNÝ dM ŠAMPÓN za pár centov:) Netreba popis..keď už mám dosť tých drahých šampónov,ktoré aj tak nepomáhajú..vsadím to na klasiku :)
BALEA ŠAMPÓN-  recenziu som už písala.:) Skvele pení, nádherne vonia,je bez silikónov,vlasy sú čisté a jemné..ale tá vôňa je najviac ♥
Uff tento článok mi dal teda riadne zabrať :) Dúfam,že napíšete komentáre a dáte mi vedieť,aké šampóny používate vy a môžte mi aj nejaký odporučiť :) Pretože,vlasy sú pre mňa všetkým :))

Príjemný zvyšok dňa a prázdnin:P užívajte kým sa dá :)

5 komentárov:

  1. Balea šampón som tiež používala, hlavne v lete a naozaj vonia neskutočne krásne =) ja zvyknem používať Schauma šampóny a hoci nemám farbené vlasy, často sa stane, že si požičiam mamkinu červenú Schaumu na farbené vlasy a mám po nej veľmi pekné a jemné vlasy =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě nejvíc vyhovuje ten od Gliss Kur

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já bych tady mohla sepsat akorát seznam šamponů, které nedoporučuji :-))

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. loreal a gliss kur su celkom fajn, baleu som skušala malinovy sampon, no ten bol hrozny, vonal sice krásne, ale vlasy som mala ako neumyte...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jednoznačne Dixi brezový :D

    OdpovedaťOdstrániť