sobota 22. septembra 2012

What is new?

Ahojte. Zas nejako nebolo času ale nejdem sa stále vyhovárať :)
Tak rovno začnem mám nejaké novinky bola som sa dať ostrihať 2 cm dole+ kaderníčka mi dala na moje "ombré" vlasy :D hnede tužidlo tak som mala cele vlasy hnedé a žiadne ombré ale po umytí je to preč :) a ešte mi tam dala nejaký olej tak vlasy sa mi luxusne leskli :)
Mám aj nové fotky takže sa môžte tešiť na moj faace :D Ale dobre bola som si kúpiť aj dalšie nové veci tak vám ich dnes predstavím po dlhšej dobe bude recenzia a ešte mám pripravenú recenziu na masku na vlasy od Balei.:) Tak poďme do toho:)
GLISS KUR Hair repair,kúra na vlasy- Je to okamžitá kúra OIL NUTRITIVE so 7 regenračnými olejmi okamžite chráni pred štiepením končekov. Nová regeneračná receptúra s komplexom LIQUID KERATIN regeneruje poškodenia aj na povrchu aj vo vnútri vlasov. Použitie: Vmasírovať do uterákom vysušených vlasov po každom umytí.
ADIDAS SPRCHÁČ- myslím že k tomu netreba nič písať :) mne vyhovuje :) naozaj som potom fresh:D
BALEA jemné čistiace telové mlieko-Mliečko s provitamínom B5 pre všetky typy pleti.
Balea pre jemné,krémové čistenie tváre a okolia očí. Mlieko jemne odstraňuje make-up a nečistoty z vašej pleti. Provitamín B5 ošetruje pokožku, uchováva vlhkosť,pomáha tak udržať jej prirodzenú rovnováhu.
Moj názor po 3 použitiach : make-up pekne odstráni pleť je potom čistá v oblasti očí to ale niekedy zaštípe takže neviem neviem :D ale je to príjemná vôňa na odlíčenie asi skôr make-upu ako očí.. je v pohode ale druhý krát neviem či si ho kúpim lepši bol ten uhorkový síce bol taký viac tekutý :) no nevadí uvidím po čase ešte napíšem :) a ešte tu je recenzia na masku na vlasy.
Je to moja prvá a asi aj posledná maska na vlasy od Balei. Keď som ju videla povedala som si tá bude krásne voňať a to sa aj potvrdilo! Tá vôňa je božská cítim ju vo vlasoch aj na druhý deň ale to je asi všetko a moje vlasy sú potom také hebké a vláčne. Ale táto maska sľubuje aj lesk a ten sa vôbec nedostavil .. Nanášam ju len na končeky lebo keby som si ju dala na celé vlasy hneď ich mám mastné.Obsahuje vitamíny B3,B5 a je bez silikónov. Takže to zhrniem :
+ dobrá cena,krásna vôňa,bez silikónov
- žiadny lesk, ťažko sa to otvára mokrými rukami
Takže dávam tejto maske 2 body z 5 :) Už si túto masku asi nikdy nekúpim,možno iba kvôli tej luxusnej vôni. Tak a to je všetko komentuje a majte sa krásne ;)

13 komentárov:

  1. Tá kúra na vlasy ti teda pomáha?:)) a tá maska od Baley musí voňať super:) ako aj sprcháče od nich :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zlatino ešte ti neviem povedať dala som si len nejako 2 krát a to je ešte veľmi málo ale neskôr ti určite poviem keď otestujem :) a tá vôňa je božská ♥

      Odstrániť
  2. Tú masku na vlasy od Balei mám aj ja musím s tebou súhlasiť, žiadny lesk iba dobrá vôňa, no a to otváranie je fakt katastrofálne :D

    http://dietmountainsdew.blogspot.sk/2012/09/prva-giveaway.html príď sa pozrieť na giveaway ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada že súhlasíš :) jasne už som sa kukla máš ma tam ;D vďaka za pozvanie :)

      Odstrániť
  3. Vůně masky je opravdu skvělá :) ale jinak není nijak zázračná...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekna recenzia,najviac sa mi pacil postreh:tazko sa to otvara mokrymi rukami:D to je ale celkom uzitocne info,inak mas krasne vlasy:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za ten postreh,snažila som sa ;D aj za vlasy vďaka si zlatá :)

      Odstrániť
  5. Kuchařkou bych se rozhodně nenazvala, jsem amatérka, ale hrozně mě to baví:-) a příklad si rozhodně vezmi!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O tej maske som už aj ja pisala recenziu a nespokojnosť tiež..:) A ta vona sa mi už sprotivila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je možné že aj mne sa sprotiví :) ale ešte je to fáájn :) vďaka za komentár:)

      Odstrániť
  7. Balea je všeobecne nejaká pochybná už len preto že patrí pod dm značky. Napríklad aj S-he produkty sú také nedôveryhodné laky zaschnú ani ich človek nepoužije pomaly a neviem :D všetky iné značky kozmetiky ako essence max factor meybelline rimmel a loreal sa mi nezdajú :D

    www.foto-katy-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S-he si trafila tú značku nemám vôbec rada ani nič od nej nemám..:) ale zas mayballine rimmel a tak mám celkom rada :) ale vďaka za tvoj názor :) budem nad tým premýšľať!:D

      Odstrániť