piatok 20. júla 2012

všetko dokopy

Ahoojte ani neviem kde by som začala .. nebolo nejako nálada na blog ani nič :) ale dnes tu mám pre vás (snáď) niečo zaujimavé..:D to počasie je akože dosť odveci mohlo by byť zase peknee:) no dobre teraz k veci došli mi nejaké vecičky v mojom kozmetickom kufríku ;D a taktiež nové oblečenie už trebalo tak som niečo pokúpila..tu je fotečka:)
Takže ideme z ľava..1.Lesk na pery od Miss sporty - pekná červená farba,vydrží a pekne vonia cena 2 eura. 2.Elseve color vive balzam na vlasy -takže tento balzám mam prvý krát a ešte som ho použila len raz tak neviem posúdiť aký je ..keď bude odskúšaný napíšem recenziu. Ak ho niekto máte alebo ste mali napíšte do komentára svoj názor prosím :)
3-4.La roche-posay tieto krémiky som dostala na odskúšanie len neviem kedže používam biodermu.. som čítala že neni dobré keď sa takéto krémy kombinujú ale tiež toto la roche-posay je dosť drahé ale tak odskúšam a uvidíme možno ma to osloví viac ako bioderma..uvidíme tak isto ak la roche-posay používate napíšte;) budem rada..
5. Balea balzam
 Tu mám aj oblečenie no kúpila som si kraťase ktoré DÚFAM že využijem..v orsay za super cenu 8 eur. Mandarinkové tričko v house 5 eur. Tričko LONDÝN mi kúpil oco v PB:)
Ako ďalej vás idem zaplaviť mojimi fotkami :) a napíšte mi prosím aký článok by vás zaujimal :)


Líčenie mi robila sestra ktorá ma 10 rokov takže :D myslím že celkom slušné..ak vy vás zaujimalo tak vestička je z Primarku,tielko H&M :) príjemný zvyšok dňa ;)

6 komentárov:

  1. Podobnou vestičku sháním a sluší ti to:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podobnou radost z nákupů znám:-). Těším se na recenze La Roche, taky tu kosmetiku vůbec neznám, ráda se informuju:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. počuj, máš super vlásky ♡
    inak na to že má 10 rokov, tak sa jej to podarilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďakujem kočky :) potešili ste ma aj s tým La roche sama som veľmi zvedavá :) ešte raz ďakujem ste zlatíčka ♥

    OdpovedaťOdstrániť