štvrtok 26. júla 2012

Každodenná starostlivosť o pleť

Ahoojte dnes mám pre váš článok,ktorý vás možno bude zaujímať :D. Moja každodenná starostvlisoť o pleť. Moja pleť nieje dokonalá.Sem tam čierne bodky,vyrážky.Viete ako to chodí v takom mladom veku :)
Takže mám tu pár vecičiek ktoré dokážu zázraky. Keď mám tých pár vyrážok ..zašla som si ku kožnej a tá mi dala Skinoren-je vynikajúci mne vždy hned do dvoch dní pomôže! lenže je na lekársky predpis ale ak máte niektorá takýto problém oplatí sa preň zájsť aj ku doktorke! ďalej používam Biodermu- Minerálna voda -  pre mastnú alebo zmiešanú pleť.Hĺbkové čistenie pleti bez vysúšania. Odstraňuje nečistoty a nadbytočný maz! Milujem túto vodu neviem si to bez nej už ani predstaviť! Používam ju vždy ráno po prebudení a večer pred spánkom . :) Môžem len odporúčiť (myslím že aj tak ju už každý pozná).
Pár minút po minerálnej vode používam od Biodermy Sébium Hydra- je to krém na hydratačnú starostlivosť. Tlmí začervenania, upokojuje pokožku a dodáva hydratáciu pleti. A ako krém pod make-up alebo keď si nedávam biodermu používam obyčajnú Niveu Soft - svieži hydratačný krém. To snáď netreba predstavovať. To je všetko ako ďalší článok chystám starostlivosť o vlasy tak píšte komentáre či niečo také chcete ;)  Užívajte teplo a leto!

8 komentárov:

  1. Skinoren taktiež používam,predpísala mi ho kožná!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nivea soft je skvela tiez ju pouzivame velmi casto :) no a o bioderme sme na blogu popisali svoje takze uplne suhlasime :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tu minerální vodu od Biodermy bych chtěla vyzkoušet, četla jsem na ní hodně pozitivních recenzí stejně tak jako u tebe v tomto článku :D :)



    PS: Zvu tě na giveaway o poukaz na 300,-kč na muslimanie.cz :)
    http://storyofmylife-veronica.blogspot.cz/2012/07/giveaway-musli.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. http://eeverywomen.blogspot.sk/2013/02/kazdodenna-starostlivost-o-plet.html

    aj tu kradne článok

    OdpovedaťOdstrániť